Конзолни врати

Конзолните портални врати са характерни с това, че имат формата на крило, което се премества отстрани на входа като при това крилото се придвижва по скрити в конструкцията на оградата ролки, а не по монтирана в земята релса.

Предимства на конзолните портални врати

  • Не се нуждаят от значителното място, което е необходимо за радиуса на завъртане при отваряне и затваряне на традиционните портали.
  • Поради липсата на монтирана в земята релса, по която да се движи вратата, отпадат грижите за поддръжка и почистване на релсата от попаднали листа, боклуци, камъни, пръст, сняг или лед, което е особено важно в зимни условия.
  • Конструкцията на конзолните портални врати позволява голяма здравина, красив и модерен външен вид, усещане за лукс и уединение.
  • Съвременната автоматика и дистанционно управление правят работата с вратата лесна, бърза и особено удобна в лошо време.
  • Чрез автоматичното отваряне и затваряне на вратите може да се контролира достъпът до определени зони.

Конзолната врата впечатлява също с удобството на отваряне и затваряне, както и допълнителната сигурност, която вратата осигурява за Вашия дом, търговски или или индустриален обект.

Конзолните портални врати са подходящо модерно и практично решение, особено в случаите, когато пространството, необходимо за радиуса на класическите портали, не е достатъчно. Вашето удоволствие, както и на Вашите клиенти или посетители ще е още по-голямо, ако е необходимо често да се паркира в двора на жилището или обекта.

Изработка на конзолни врати

Конзолните врати може да са механични или автоматични и с дистанционно управление.

Вратите се изработват по поръчка от Порта Н ЕООД по индивидуален проект и имат защита от корозия на всички компоненти. Всички елементи на конструкцията са поцинковани и имат богата цветова гама (RAL каталог).

Цените на конзолните врати се изчисляват в зависимост от размерите и материалите, използвани за изработката им, както и от избора на автоматика за движещия механизъм на вратата.

Конзолна врата плътна
Конзолна врата плътна
Конзолна врата с пики
Конзолна врата с пики
Конзолна врата с оградни пана
Конзолна врата с оградни пана
Конзолна врата от ковано желязо
Конзолна врата от ковано желязо
Конзолна врата
Конзолна врата
Плъзгаща конзолна врата с оградни пана
Плъзгаща конзолна врата с оградни пана