Индустриални врати

Индустриалните врати могат да бъдат различни видове – секционни врати, бързодвижещи се врати, ролетни решетки и други проектни решения съобразно изискванията на клиента, особеностите на помещенията и предназначението на вратите.

Изборът на индустриална врата е дългосрочна инвестиция с голямо значение за отопление на помещенията и енергийнатата ефективност, устойчивост на атмосферни условия, безопасност на труда, ниски нива на шум и осигуряване на достъп до дневна светлина.

Индустриалните врати предлагат по-голяма безопасност в сравнение с обикновените врати. Те могат да помогнат за подобряване за контрола на човекопотока в индустриални, търговски и жилищни сгради.

Индустриалните врати могат да бъдат изработени по индивидуален проект. Предвидени са както за външна, така и за вътрешна употреба.

Секционни врати

Секционни врати се изработват от метални панели. Могат да бъдат с ръчен или автоматичен режим на отваряне. Възможна е и изработка с вградена пешеходна врата.

Този вид врати са подходящи за големи промишлени обекти и складове, притежават висока топлоизолация и шумоизолация и предлагат сигурност и безопасност.

Бързодвижещи се врати

Бързодвижещите се врати са подходящи за транспортни коридори и складове. Те могат да бъдат изработени метални панели и да имат автоматично управление. Бързодвижещите се врати са подходящи за транспортни коридори и складове.

Ролетни врати

Ролетните решетки са подходящи за магазини и складове. Те са изработени от стомана и са лесни за поддръжка. Ролетните врати пестят място, тъй като се намотават компактно и пестят ценно пространство в търговските или индустриални помещения.

Ролетните врати често се използват за заключване на магазини в търговски центрове, производствени и индустриални обекти, както за защита на магазини и заведения за обществено хранене от неоторизиран достъп.

Защита от корозия и боядисване

Горещото поцинковане е най-надеждният процес за защита на индустриалните врати от корозия, чрез него животът на метала и на стоманените изделия се увеличава многократно.

Извършваме прахово боядисване на различни видове профили и метални елементи при производство на вратите. Праховото покритие е едно от най-устойчивите на корозия покрития с богата цветова гама по цветна система RAL.

Автоматика за индустриални врати

Към предлаганите от нас врати монтираме и висококачествено, автоматично задвижване с дистанционно управление.

Индустриална конзолна врата
Индустриална конзолна врата
Индустриална врата с оградни пана
Индустриална врата с оградни пана
Индустриална врата и ограда тип ламели
Индустриална врата и ограда тип ламели